vinklarochperspektiv

glimtar av mitt liv genom foton.

Bergianska, Orangeriet och Victoriahuset

Kategori: bergianska, blommor, foto, näckrosor

Idag var det dags för det vårliga och 3e besöket detta år på Bergianska. Att följa växterna och blommorna som jag gjort det här året har faktiskt varit mycket givande. Jag har fått se hur fler och fler blommor blommar. Blommor som inte växer naturligt i Sverige utan på olika platser i världen.
Idag stod ju många fler blommor i blom än i januari t.ex och blomdoften välkomnade mig så fort jag klev in. Här fanns nu Klematis, Passionsblomman, Bouganville och propellerbusken. Jag hade velat fota förstås, men dålig planering av attladda kameran betyder i det här fallet att jag bara hade 9% batteri kvar och de ville jag spara till Näckrosorna i Victoriahuset!
Innan jag gick till Vicoriahuset tog jag en fika i Orangeriet, det var första gången jag gjorde det och det var en upplevelse i sig. I ett gammalt växthus har man alltså ordnat ett kafé och restaurang, det är ju inget ovanligt i sig, men orangeriet har sin personlighet. Några bilder därifrån som ska försöka visa den...
 
 
Här kan man ta dricksvatten
 
 
Blommor så klart
 
 
 
En orginell prydnad
 
 
 
 
 
I Victoriahuset hade jag alltså väldig lite batterikvar bara 9%, men jag hann precis gå runt hela dammenmed näckrosor och fota det jag ville !
 
!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

KOMMENTARER:

 • Alicia säger:
  2017-05-14 | 19:17:55
  Bloggadress: http://aliciaistrasbourg.blogg.se

  fina bilder på näckrosorna :)

  Svar: Tack!
  Vinklar och Perspektiv

 • Oma säger:
  2017-05-15 | 11:41:04

  Snart får jag också tita

  Svar: Japp, det ska bli kul!
  Vinklar och Perspektiv

Kommentera inlägget här: