vinklarochperspektiv

glimtar av mitt liv genom foton.

Judarskogen

Kategori: Trädstammar

 
Hej! 
Idag var jag på instawalk för första gången!  Det är en fotopromenad med en grupp.Vi fotar på ett utvalt ställe, den här gången Judarskogen vid Åkeshovsslott.  Sen fikar vi lite, snackar och ger tips om fotografering. Och sen lägger vi upp våra bilder på instagram för att visa varandra. Det är kul att se efteråt vilka olika motiv vi valt fast vi varit på samma ställe och samma promenad! Mina bilder blev bl.a några trädstammar. 

Gamla byggnader runt vällingby

Kategori: byggnader, foto, vällingby

 
 
Som jag berättat tidigare så revs de flesta gårdar som fanns i Vällingby när Vällingby skulle byggas på 50-talet. Endast en liten stuga blev kvar som man kan se nära centrum, på Årevägen insprängd bland höghusen.
Sedan följer några bilder från Kvarnen vid kvarnviken, förövrigt en härlig plats att fotografera på! 
 
 
Jan-Pers stuga från 1700-talet på Årevägen. Används nuförtiden som hemslöjdsateljé.
 
 
 
 
Mjölkvarnen som uppfördes 1882.
 
 
 
En detalj av muren.
 
 
 
Ännu närmare...
 
 
 
Sädesmagasinet.
 
 
Så det var allt för idag!
 
 
 
 

Detaljer från Vällingby

Kategori: detaljer, foto, vällingby

Kan man genom att bara se en detalj förstå vart det är taget? Det är en av mina utmaningar i alla fall när jag är ute och fotar ibland. Att fota något som är väldigt typiskt för den plats jag är på så att det som är omkring inte är viktigt, man förstår ändå! Vällingby har många sådana detaljer som är typiska för just Vällingby och väl värda att fota så som de är! I detta inlägg är det egentligen en detalj som förekommer i olika exempel förutom i en bild...