vinklarochperspektiv

glimtar av mitt liv genom foton.

gott !

Kategori: mat och dryck

Middagen blev mycket lyckad! Det blev lite stressigt mot slutet, helt i onödan förstås...men det blev riktigt gott! Kycklingen var kall men kall kyckling går ju att äta! Höll på att glömma grytan...att värma den alltså, så den fick värmas upp medans vi lade upp, när alla hade tagit för sig, var grytan varm(det var ju bara ratatouille på burk med krossade tomater och lite kryddor). Så middagen var lyckad! Jag tror att mina tjejer inklusiva gäster också tyckte det!

handlat inför middagen

Kategori: mat och dryck

1 kg cous cous
2 grillade kycklingar
ajvar relish, (hittade ingen harissa sås)
ratatouille på burk

Tanken är att låta coucousen få svälla i det uppkokta vattnet utrört med ajvar relish. Servera med kyklingen och ratatouille och lite sallad.
återkommer om hur det blev....

cous cous

Kategori: mat och dryck

Får två myndiga tonåringar på besök imorgon, tänker laga kyckling med cous cous. Tjejernas förslag! Det var bra för det var ett tag. Kollade på ett matprogram idag, det lagades cous cous  i harissa sås och med russin och mandlar. Låter gott jag blir inspirerad, men kommer tjejerna att gilla det? I programmet grillades lammkött ovanför couscousen så att kött saften droppade ner i den. Jag tänker ha färdig grillad kykling....Några andra förslag ? Några tips? ok, vi får se imorgon hur det blev....